Költöztetés Európában (12 ország):

Cégünk sok éves fennállásának és a több ezer sikeres költöztetésből származó szakmai tapasztalatunknak köszönhetően, mára Magyarország – Anglia egyik legmeghatározóbb költöztető cége lettünk.
Folyamatosan igyekszünk szolgáltatásunk színvonalát növelni, ezért 2022-től Anglia, Hollandia, Írország és Skócián kívül az alábbi országokba is vállalunk teljes autós költöztetéseket:

  • Spanyolország
  • Olaszország


Költözéseket a hét mindennapján, a weboldalunkon feltüntetett időpontoktól FÜGGETLENÜL, bármikor tudjuk teljesíteni, Ügyfeleink igénye szerint. Fontos, hogy az Ön számára fontos és értékes csomagokat sajátunkként kezeljük és sértetlenül, épségben szállítsuk haza.

Képzett kollégáink ügyelnek a biztonságos pakolásra és szállításra, de ez még nem fogja az értékeket megóvni az esetleges szállítás közbeni rázkódás okozta sérülésektől, ezért kérjük Önöket, hogy a csomagolásra mindenképp ügyeljenek. A fólia önmagában csak a portól védi meg a nagyobb bútorokat, hűtőket, ezért minden esetben ajánlott először körbe rakni karton lapokkal, majd úgy körbe fóliázni.

Miután a csomagok felpakolásra kerültek, az autó haladását telefonos ügyfélszolgálatunkon vagy e-mailben is nyomon tudja követni folyamatosan, ha szeretné. Ingóságaik nem kerülnek átpakolásra, a felvételt követően a megadott kézbesítési címre indulunk.

Bármilyen kérdésük vagy konkrét kérésük esetén várjuk megkeresésüket telefonon, e-mailben vagy facebookon, bármely csatornán figyelünk Önökre!